Kuntien perintäpalvelut

Sarastia Kuntaperintä syntyi tarpeeseen, kun asiakkaamme kaipasivat julkishallinnolle räätälöityä, kotimaista perintäkumppania. Yhdistämme kuntasektorin taloushallinnon ja perintäalan osaamisen ja nopeutamme asiakkaidemme kassavirran ­– velallisen tyytyväisyydestä tinkimättä.

Koska olemme kuntataustainen organisaatio, liiketoimintamme tuotot palautuvat kuntien hyväksi!

Kuntaperintää pitkällä kokemuksella

Tarjoamme kaikki maksuvalvonnan ja perinnän palvelut: maksumuistutukset, vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän sekä jälkiperinnän. Perintäohjelmamme huomioi kunta-alan erityispiirteet ja oma, sisäinen järjestelmäkehityksemme takaa nopeat kehitys- ja muutosaikataulut. Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien monipuolinen kokemus alasta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä.

Sarastian omistaja-asiakkaat voivat hankkia perintäpalveluitamme ilman kilpailutusta, mikä alentaa työ- ja resursointikustannuksia. Samalla säästyvät myös palveluntuottajien vaihdosta johtuvat järjestelmätyön kustannukset.

Velallisen tarpeet huomioivaa palvelua

Velallisen näkökulmasta perintäprosessimme on tavallista joustavampi ja inhimillisempi. Palvelumme on ammattitaitoista, nopeaa sekä ennaltaehkäisevää, mikä vauhdittaa avoimien maksujen kotiutumista, ehkäisee tulevia maksuviivästyksiä sekä -häiriöitä ja parantaa kuntalaisten tyytyväisyyttä.

Asiakkainamme on jo lähes sata kaupunkia, kuntaa ja kuntayhtymää.

Ajankohtaista