Siirry sisältöön
Sarastia-Kuntaperinta-Logo

Sarastia Kuntaperintä Oy:n varautumissuunnitelma palvelutuotannon varmistamiseksi kriisitilanteissa 

Mahdollisten poikkeustilanteiden aiheuttamat riskit on otettu Sarastia Kuntaperinnässä huomioon ennalta. Varmistaaksemme perintäpalveluiden toimivuuden poikkeustilanteissa, olemme tehneet erityisjärjestelyitä organisoitumisen ja töiden jakamisen osalta.

Sisäiset toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi 

Sarastia Kuntaperintä Oy on ryhtynyt seuraaviin toimenpiteisiin virustartuntojen vahingollisten vaikutusten vähentämiseksi: 

  • Henkilökuntaa on ohjeistettu hygieniaan, kättelyyn, sairauden oireisiin, sairauspoissaoloihin ja matkustamiseen liittyen, THL:n ohjeistusten mukaisesti.
  • Siirrymme porrastetusti etätyöskentelyyn niin, että kaikki meidän asiantuntijamme ovat etätyössä ma. 30.3.2020 alkaen.
  • Kaikki tapaamiset/palaverit hoidetaan virtuaalisesti, ellei fyysiseen läsnäoloon ole pakottavaa syytä. Tämä ohjeistus koskee niin sisäisiä kuin ulkoisia palavereita.

 

Varautumistoimenpiteenä supistamme asiakaspalvelun palveluaikoja 30.3.2020. Puhelinlinjamme ovat siitä alkaen auki arkisin klo 9-15. Sähköposti- ja muu asiointi toimii kuten tähänkin asti.

 

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Christian Sjöstrand, Sarastia Kuntaperintä Oy, christian.sjostrand@sarastia.fi, 050 599 7876

Ajankohtaista